19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Alternativ form for logo promovering

paraplyer med logo

En paraply med logo er ikke et sjældent syn, rundt omkring, i det danske land. Det danske vejr er kendt for at være enormt omskifteligt og præget af ufattelige mængder regn. Et år i Danmark bringer i gennemsnit 171 dage med nedbør, hvor november regnes for den mest regnfulde måned. Den bringer nemlig hele hundrede millimeter regn i gennemsnit. De fleste ender dog med en billig og kedelig paraply fra en kiosk eller tankstation, da behovet kan opstå ud af det blå. Efter kort brug af paraplyen ender den, som regel i en skraldespand efter, at et vindpust har vendt den på vrangen eller revet den i stykker. Derfor ønsker flere og flere danskere at investere i paraplyer af højere kvalitet, og dermed mindske mængden af discount paraplyer som ender i skraldespanden, eller i naturen. 

Reklameparaplyer af høj kvalitet til din virksomhed

Stormsikre paraplyer med logo kan derfor være en basal reklameartikel for din virksomhed, da paraplyen, er en vigtig helårs accessorie. Hos TopSupplies finder du lækre paraplyer med logo, hvor ribberne er lavet af blandt andet glasfiber, som giver paraplyerne væsentlig større chance for at overleve i det danske vejr. Derudover præger firmaet logo bybilledet. På denne måde kan man glæde kunder, kollegaer og samarbejdspartnere med en smart paraply med tryk, som holder i både regn og blæst.

Paraplyer med tryk der pynter i bybilledet

Der er mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af farver, designs og paraplyer med tryk. Din virksomheden kan derfor med garanti finde en der passer netop jeres smag. Den klassiske og sorte paraply er populær i Danmark, men kan også virke kedelig i det triste vejr. Derfor kigger mange mennesker efter smarte og unikke paraplyer som kan give liv i det grå og kedelige bymiljø. Din virksomhed kan, med jeres unikke paraplyer med logo, både give liv til byen og samtidig skabe opmærksomhed omkring jeres forretning.

Stort udvalg og forskellige designs

Ønsker din virksomhed at investere i kvalitets paraplyer med logo garanteres der et bredt udvalg. Det er nemlig ikke blot forskellige farver, som tilbydes. Virksomheden får også muligheden for at vælge mellem et bredt udvalg af paraplyer i forskellige størrelser og materialer samt bæredygtige alternativer.

Den praktiske reklameartikel

Paraplyer med logo er en reklame artikel som dine kunder og kollegaer, i høj grad, kommer til at få brugt, i modsætningen til mange andre produkter. Det er nemlig ikke et produkt, som bliver placeret hjemme i skabet, men en reklame artikel som kommer ud i gadebilledet, hvor mange kan blive bevidst om jeres brand. Hvis du er interesseret i at give din virksomhed ekstra synlighed og gøre det nemmere for kunder og partnere at genkalde sig jeres virksomhed, så kan paraplyer med tryk blive et vigtigt element i jeres markedsføring.