19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Derfor skal du bruge golfbolde med logo som firma

golfbolde med logo

Det er som firma altid en god ide at spekulere i firmagaver. Har du nogensinde overvejet at give golfbolde med logo som firmagave? I denne artikel vil vi komme ind på fordele og ulemper ved det at give golfbolde med logo som firmagaver. Læs med her hvis det lyder interessant for dig og du netop overvejer at bruge golfbolde med logo i dit firma.

En uventet gave

Vi kender alle sammen de obligatoriske kuglepenne, notesblokke og lignende, som man får udleveret, når man har været afsted til en messe eller event af en art. De fleste af os har også en lille samling af disse former for firmagaver liggende hjemme i en skuffe et sted. Der er som sådan intet i vejen med firmagaver som disse. De kan faktisk være meget praktiske for de fleste mennesker at have, hvilket netop er derfor mange firmaer vælger at give dem som gave. Men det er nu også en smule kedeligt og noget man forventer. Firmagaver som golfbolde med logo er derimod slet ikke noget man forventer!

Det handler om at skille sig lidt ud fra mængden, hvis man giver firmagaver væk som virksomhed. Hele pointen med at give produkter gratis væk til sine kunder er, at de dermed bliver mindet om eksistensen af ens virksomhed og bliver en smule taknemmelige imod det. Men de kommer ikke til at give dit firma mange tanker, hvis du blot giver kuglepenne ligesom alle andre derude! Find i stedet på noget helt nyt såsom golfbolde med logo som firmagaver. Det kan naturligvis også være noget helt andet skørt du vælger at give, hvis golfbolde med logo ikke lige passer til dit klientel.

golfbolde med logo

Passer det til dit klientel?

Pointen med firmagaver er at give kunden noget af værdi, så de tænker på ens virksomhed med positive tanker. Men for at man kan opnå det, så skal man netop også give firmagaver, som kunden rent faktisk får brug for. Det er derfor en god ide at spørge sig selv, hvorvidt ens klientel egentlig vil få brug for golfbolde med logo. Er dine kunder typen der godt kan lide at spille et slag golf af og til? Så er det helt oplagt at give dem golfbolde med logo, fordi de dermed nemt kan få brug for dem! Og sådanne golfbolde har det jo med at blive væk under spillet… Men hvis klientellet ikke lige er typen der spiller golf, så må du hellere finde på noget andet end golfbolde med logo som firmagave.

Nemt at anskaffe

Hvis man gerne vil have golfbolde med logo som firmagave, så er det desuden ikke så svært at anskaffe. Det skulle man måske umiddelbart tro, men i dag er det faktisk muligt at finde en bred vifte af forskellige produkter, som man kan lave om til firmagave. Prøv at finde et firma som laver golfbolde med logo som firmagaver og se, hvilke andre former for sjove produkter de kan finde på at lave. Jo sjovere, jo bedre.