19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Derfor skal du kigge på frokostordninger i København

ordning

Kan det være svært at altid at skulle finde på noget nyt og spændende til madpakken hver dag, og ender du også tit med den samme kedelige ostemad fra kantinen? Så kan en frokostordning være lige noget for dig! Læs med her, og se tre gode grunde til, at du skal vælge frokostordninger i København.  

Få leveret din frokost 

Hvis du, som mange andre, også kan have nogle lange, stressende arbejdsdage, hvor mad ikke altid er din første prioritet, kan en frokostordning være den helt perfekte løsning for dig. Du kan vælge mellem en masse forskellige varianter, og der vil helt sikkert være noget, der falder i din smag. Mange steder tages også stort hensyn til både vegetarer, veganere og forskellige former for allergier. På denne måde undgår du at skulle bekymre dig om, om det tvivlsomme udvalg i kantinen, nu også passer ind i dine spisevaner og livsstil.  

Derudover får du din frokost leveret direkte til din arbejdsplads, og du slipper for at skulle løbe ned i kantinen eller finde det nærmeste supermarked. Du kan blandt andet finde undersøge muligheden for frokostordning København

Hjemmelavet mad hver dag 

Med en frokostordning er du sikker på at få frisk, hjemmelavet mad hver dag. Ofte kan du vælge retter fra eller til, og du er derfor stadig med til at vælge din mad hver dag – til gengæld slipper du for at stå med madlavningen og oprydningen. Du ved altid, hvad der er af retter på menuen, og skulle der komme noget, du ikke vil have eller bryder dig om, ved du det i god tid, og har derfor masser af tid til at finde på noget andet spændende.  

Retterne kan variere meget fra uge til uge, og det kan både være kold mad, som for eksempel et stort smørrebrødsbord og varm mad som for eksempel steg med kartofler og sovs. Hvis du har lyst, kan du endda bestille en lækker dessert med. Efter du har prøvet frokostordningen, vil du helt sikkert ikke tilbage til din madpakke, dine tørre rugbrødsmadder og de kedelige sandwiches fra kantinen! Du kan betale fra måned til måned, og er derfor ikke tvunget til at skulle binde dig til en ordning, der ikke er noget for dig.  

Ved du ikke hvad du skal servere til firmaarrangementet?  

Står du helt på bar bund, og ved ikke hvad du skal servere til julefrokosten, mandagsmødet eller en stor morgenmad på jobbet? Så kommer en frokostordning dig her også til undsætning. Her kan du bestille frokostordninger i kuverter, og du slipper derfor for bøvlet med at regne ud, hvor mange franskbrød du skal købe, og hvor mange stykker steg, der er til hver.  

Du kan til hver en tid lave en specialbestilling, hvis du har et bestemt tema eller en bestemt ret, du godt kunne tænke dig til dit arrangement. Udover en masse lækre retter og varianter, kan du også få det smukt anrettet. Hertil kan du bestille forskellige krukker, kurve og dekoration, så det passer til lige netop dit firmaarrangement. Så slå dig løs! Kun fantasien sætter grænser – særligt når det kommer til mad.