02/07/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Dette byder den danske mode på

Er du typen, der er interesseret i stil og mode, men synes det egentlig er lidt svært at finde ud af noget om det? Mode er flydende, og det, der er moderne for den ene person, er måske ikke moderne for den anden. Den danske stil er noget helt specielt; hvad byder den danske mode på lige nu?

Dansk stil

Den danske stil bliver ofte set af andre lande som værende forholdsvis neutral. Det er heller ikke helt forkert; danskerne elsker sort, grå og hvid. Men ser man ordentlig efter, er den danske stil meget mere end det. Den har klart sine minimalistiske træk, men de detaljer, der så bliver inkluderet, betyder meget for hele outfittet. Se for eksempel på tøj som Gustav tøj; her er farverne rolige og behagelige at se på, men der optræder også fine mønstre i ny og næ, som er med til at gøre tøjet til noget særligt.

Nordiske elementer

Det, der er med i den nye mode lige nu, er nogle af de samme elementer, som vi ser i den nordiske indretningsstil. Der er igen de minimalistiske træk, men det handler også meget om farvevalget. Den nordiske stil er nemlig inspireret meget af vores natur. Derfor vil du ofte kunne finde tøj i naturlige farver, såsom sandfarvet, en rolig blå eller mønstre, der leder tankerne hen på blomster, regnvejr eller havets bølger. Det er igen noget, du kan finde hos Gustav tøj. Gustav tøj formår nemlig at lege med både det klassiske og det moderne.

https://www.butikhanghoj.dk/maerker/gustav

Det retro-moderne

Det, man især ser iblandt de unge mennesker, er den stil, man godt kan kalde retro-moderne. Der er nemlig mange elementer fra 60erne, 70erne, 80erne, 90erne og selv 00erne, som begynder at gå igen. Det handler om brede bukseben, det handler om crop tops, det handler om at gå i genbrug og finde tøj fra de årtier. Dog er det ikke noget, så mange voksne går med, da det ofte kan være en smule upraktisk og uprofessionelt. Man kan godt inddrage visse elementer i ens stil, men det kan være en svær balancegang.

Det komfortable

Noget, som vi ser mere og mere i dag, er faktisk et fokus på komfort. Trends er noget, der primært udveksles imellem unge mennesker i teenagealderen, hvoraf egentlig mode for voksne er lidt noget andet. Det er blevet mere acceptabelt bare at have tøj på, som man godt kan lide, og som man har det behageligt igen. Ser vi på eksemplet med Gustav tøj igen, passer det også til den kategori. Tøjet er nemlig komfortabelt og af høj kvalitet, så det er blødt og rart mod huden.

Din stil

Hvad passer din stil bedst til? Kan du lide at inddrage nordiske elementer i din stil, eller er du mere til de klassiske sort-hvide farver, som er forholdsvis typisk for danskerne? Den danske mode kan byde på mange forskellige ting, og du finder nogle af de bedste af de ting hos Gustav tøj. Der er ingen grund til at gå med tøj, du ikke kan lide; find din stil.