19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Få den rette indretning af badeværelset med disse gode råd

flot badeværelse

Der er mange kreative måder, du kan indrette dit badeværelse på, og mulighederne afhænger i høj grad af den ejendom, du bor i, og hvor meget plads der er i badeværelset. Fælles for alle gælder dog, at du bør undlade at have alt for mange ting, nips og møbler stående på badeværelset, da det oftest er små rum, som ikke må blive for fyldte.

Få farver ind i badeværelset

Rigtigt mange danskere vælger at gå benhårdt efter de neutrale farver ved indretning af badeværelse for at holde den skandinaviske og minimalistiske linje. Men det er altså ikke helt dumt at få en masse farver ind på badeværelset, for ofte er badeværelset et kedeligt rum, hvis alt er hvidt, beige og gråt.

Overvej derfor om ikke farverige klinker og fliser kunne gøre lidt ekstra og eksklusivt for dit badeværelse. Der findes i dag så mange forskellige muligheder, når det kommer til smukke fliser, og hvis du ikke kan finde de rigtige fliser hos dine lokale fliseforhandlere, så bugner internettet med en masse farverige bud. Bestil eventuelt først en prøve hjem, så du bedre kan fornemme farven i virkeligheden, før du bestiller flere meter fliser hjem.

Forestil dig bittesmå azurblå fliser, der lægger sig smukt i hele badeværelset. Eller en bruseniche i store pastellyserøde nuancer. Eller eventuelt en kombination, hvor din bruseniche er i en kontrastfarve til resten af badeværelset.

Du kan også vælge en mere klassisk farve, hvis du er bange for med tiden at blive træt af de mere vilde farver.

Hold badeværelsesmøblerne neutrale

Ved indretning af badeværelse er det som nævnt en god idé at tænke ud af boksen med farverige fliser og vægge, men når det kommer til badeværelsesmøbler, bør du holde dig til de mere neutrale farver og naturlige materialer. Det skaber ro i din indretning af badeværelset.

Du kan i stedet vælge nogle mere skæve designs i forhold til håndvask, vasketøjskurv, knager til håndklæder og brusehoved, så længe farvebasen og materialet ser naturligt og roligt ud i badeværelset.

Du er samtidig også sikker på, at det ikke er møbler, som du lynhurtigt bliver træt af at se på, fordi du netop har valgt noget, der stilmæssigt kan holde meget, meget længe.

Leg med lækre detaljer og fint nips

Du skal ikke være bange for at lege med nips og pynt ved indretning af badeværelset, men du skal være opmærksom på at vælge detaljer og pynt, som kan tåle den høje fugtighed, der uundgåeligt hersker der.

Vælg eventuelt armaturer, spejl og sæbedispenser med gyldne detaljer, så der er en rød tråd i din indretning af badeværelset, som er både diskret og tydelig på samme tid. Sørg også for at have en enkelt lille plante stående i badeværelset, så du skaber lidt liv midt i den fine indretning.

Du er desuden også nødt til at tænke en lille smule praktisk ved indretning af badeværelse, og således skal du typisk have enten et forhæng eller en glasdør, der kan sikre, at vandet fra bruseren ikke flyder ud i hele badeværelset.