19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Få et herreklip, der passer til dig

Herrefrisør

Er dit hår ved at blive lidt for langt, så er det nok tid til et herreklip. Tjavser, der stikker ud og lige op i luften er ikke kønt, så få totterne tøjlet, inden de løber for vidt.

Tøv ikke med at bestille en tid hos din frisør, men få i stedet det ordnet, du er træt af at se på. Selvom det for andre måske ikke er så slemt, så er dit udseende en personlig sag: Gør noget ved det, hvis det generer dig. Især når det er så nemt som håret! Tag et kig på www.salonrosted.dk.

Ikke bare en klipning

Det kan godt være, dit hår er kort, men et herreklip er ikke bare et herreklip. Hvis du kan tage dig til takke med en trimning og lidt hårgel, så er det da fint – men du fortjener så meget mere.

Når du går til frisøren, så er det for at få det bedst mulige resultat. Du betaler et uddannet personale for at få det bedste frem i dig, og så skal du også have noget for pengene. Det er ikke nok, at du bare bliver studset og barberet i nakken!

Selvfølgelig kan du ikke regne med, at din frisør kan læse tanker. Et godt herreklip handler om kommunikation. Du er nødt til at fortælle, hvad du gerne vil have – og hvordan. Find referencer, du kan vise, og gå i dialog med din frisør om, hvad der er muligt. Så kan I sammen finde frem til den frisure, der passer bedst til din hårtype og din hovedform.

Det er nemlig ikke bare sådan lige at style hår, og det kan godt tage et stykke tid, før man finder den frisure, der passer bedst til én.

Vær ikke bange for at eksperimentere med dit hår. Farver, striber og highlights er ikke kun for kvinder, og lidt farvespil kan være flot i ethvert hår. Hør din frisør ad, når du får dit næste herreklip. Måske kan I finde de farver, der vil få dit hår til at se smartere og mere levende ud!

Du står selv for resten

Når du er færdig hos frisøren, så er du på egen hånd, og det skal du huske på. Den frisure, du kommer ud med, skal du selv style og vedligeholde indtil dit næste herreklip. Derfor er det godt at bede din frisør fortælle dig, hvordan de styler det. Øv dig derhjemme. Det bliver nok ikke perfekt de første gange, men du skal nok få det lært!

Det er også dig, der står for vedligeholdelsen af dit hår. Et herreklip kan kun gøre så meget. Undgå for mange unødvendige produkter i håret, og få fat i en shampoo, der passer til din type. Hvis du friserer dig, så find den rigtige kam, der ikke ødelægger eventuelle bølger eller krøller.

Det er godt at have en lille trimmer liggende derhjemme, så en partner eller du selv kan fjerne de små hår, der først kommer op i nakken. Så kan du spare lidt penge og udsætte dit næste herreklip en smule.