21/05/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Få inspiration til nye stofgardiner til hjemmet

Mangler du nye gardiner? Det kan ofte være svært at vælge – så derfor kan du her finde inspiration til at dine næste gardiner her. Vil du sikre et stilfuldt udtryk, er stofgardiner altid et godt valg. 

Hvorfor vælge stofgardiner? 

At vælge et stofgardin giver rummet et let, smagfuldt og stilet udtryk. Gardiner i stof har en elegance, der tilfører hjemmets indretning og stilmæssige udtryk noget ekstra. Det er vigtigt at vælge gardiner, man synes godt om – idet de foruden deres funktionalitet også udgør en del af rummets indretning. 

Selvom mange eksempelvis vælger rullegardiner eller mørklægningsgardiner i soveværelset for at holde mest muligt lys ude, er dette ikke et problem med stofgardiner. Stoffet er nemlig fremstillet i høj kvalitet, hvorfor stoffets tykkelse medfører, at lyset ikke slipper ind og forstyrrer.
Du kan dermed sikkert og trygt vælge stofgardiner – også i de rum hvor du skal sove. 

Desuden er fordelen ved netop stofgardiner, at lyset naturligt kan slippe ind i morgentimerne, således rummet ikke er bælgmørkt, når du skal op – som ved eksempelvis mørklægningsgardiner. Det betyder ofte, at man vågner af sig selv, hvilket er en stor fordel – og er langt bedre i forhold til at få en god start på dagen. 

Få skræddersyet dine gardiner, så de passer perfekt!

Langt fra alle vinduer har samme mål, og derfor kan det være ekstra svært at købe gardiner, hvis man eksempelvis har utraditionelle vinduesmål. Frygt ej. Du kan få lavet dine stofgardiner efter mål – hvilket betyder, at de skræddersyes til netop dine behov. Den måde er både enkel og nem og sikrer samtidig gode resultater, der passer perfekt. 

Ønsker du at få meget mere information, kan du med fordel besøge nogle af de bedste danske forhandlere online.

Her bliver du præsenteret for de forskellige kollektiver, kan booke stofprøver eller et møde, hvis du har spørgsmål. Et møde med de dygtige og kompetente fagfolk giver dig mulighed for at rykke to skridt tættere på den (gardin) løsning, der passer til dit hjem. Der bliver blandt andet sørget for, at de korrekt mål bliver taget, således gardinerne passer perfekt! 

Det kan desuden være ideelt at booke stofprøver, således farverne kan opleves i eget hjem – og ikke bare på nettet. På den måde kan du hurtigt se sammenspillet mellem gardinerne, deres farve og hjemmets øvrige udtryk. Det er vigtigt at vide, om tingene passer sammen. 

Vælg Arne Aksel gardiner – et stilfuldt valg! 

At vælge gardiner fra en god forhandler er vigtigt, hvis du vil have, at dine nye gardiner emmer af stilrenhed og god smag. Alle gardinerne er af høj kvalitet, og du finder tilmed et bredt og stort udvalg af stofgardiner. Her kan du finde inspiration til, hvordan du vil indrette eksempelvis stuen, soveværelset eller kontoret.

Hos Arne Aksel tages der højde for, at gardinerne er en integreret del af boligens indretning, og at disse derfor gerne skal matche husets øvrige indretning og stilmæssige udtryk. Her kræses for detaljen og den gode løsning – der både giver funktionelle gardiner, der sikrer privatliv og god nattesøvn og samtidig er fokuseret omkring flot design og moderigtige styles, der matcher tidens trends.