19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Flere bevæger sig ud i det mørke univers med BDSM legetøj

bdsm sexlegetøj

De fleste får nok et indre billede af en mørk kælder med sorte piske og et bondagekors på væggen, når de tænker på BDSM. Der er dog i stigende grad interesse blandt helt almindelige mennesker for at udforske det spændende univers.

Det kan for mange par være pirrende at lege med kontrol og dominans, som man gør i BDSM. Der laves meget stimulerende BDSM legetøj, der kan peppe jeres sexliv op.

Blindfold

Et blindfold er noget af det allermest simple, men effektive stykker BDSM legetøj, hvor de fleste vil turde være med. Når du fratager din partner synssansen, så vil de andre fire sanser blive højnet. Berøringer vil føles ekstra stærke, lyde og dufte kan mærkes kraftigere.

Det er jo op til den med magten at bestemme, om den blinde skal forkæles eller lide. Brug eksempelvis forskellige temperaturer, kildefjer og blide slag og smæk til at pirre og stimulere din partner. Et blindfold er oplagt at bruge under bondagelege, hvor man også fratager muligheden for at bevæge sig.

Manchetter og bondage

B’et i BDSM stå for ”bondage”. Bondage er når kroppen fastspændes, bindes eller på anden vis får begrænset sin bevægelighed. Her kan BDSM legetøj såsom manchetter, håndjern, reb eller lignende være en fræk måde at tage kontrollen over en partner på.

Et par bløde manchetter kan være en blid måde at introducere BDSM legetøj i parforholdet. Det kan være rigtig stimulerende at overlade kontrollen til en partner. Følelsen af at overgive magten og bare være i nuet kan være befriende for mange.

Paddles og piske

Mange forbinder BDSM med smerte. Smerte kan være en del af legen, men det er ikke et krav på nogen måde, før man dyrker ”rigtig” BDSM. Nogle nyder smerten, mens andre helst er foruden; det er op til dig, hvad du foretrækker.

Det kan føles dejligt varmende og pirrende, hvis man smækker huden til den rødmer. Er du nybegynder, kan du starte blidt med slag med flad hånd på ballerne. Piske og paddles kan være legetøj, der kan højne denne leg, når du har mere erfaring.

Strap ons og BDSM legetøj

Legen med rollerne i BDSM gælder også kønsrollerne, hvor kvinden og manden kan udforske den dominerende eller submissive side af sig selv. Som kvinde kan det være meget magtfuldt at iføre sig en strap on og tage en mand. Mandens g-punkt sidder i anus, så det kan være en rigtig god oplevelse for begge parter.

Det kræver dog lidt tålmodighed og forberedelse, hvis det skal blive en behagelig og god oplevelse. Husk at have god kommunikation undervejs, så I hele tiden er opmærksomme på hinanden.

Kyskhedsbælter og pikbure

Der kan være noget pirrende i at tage kontrollen over din partners lyst. Med et kyskhedsbælte eller et pikbur forhindrer du din partner i at kunne tilfredsstille sig selv ordentligt. Indenfor BDSM legetøj er kyskhedsleg ofte noget, der foregår over længere tid, hvor den ene part fratages muligheden for selv at bestemme over sin orgasme. På den måde kan forløsningen føles ekstra befriende, når man endelig får lov.