19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Guide: Indret dit kontor praktisk – uden at gå på kompromis med stil og elegance

https://nordicscreen.dk/q-play-infoskaerme/

For mange er indretning af kontoret en stor ting. Man bruger trods alt op mod 7 timer om dagen eller mere dette sted. Antager man at der bruges 7 timer på kontoret hver dag, alle ugens fem hverdage, svarer dette til næsten en tredjedel af hvert døgn, hvilket formentligt er over halvdelen af din vågne tid. Det er derfor meget vigtigt, at dette sted er et rart sted at være, hvilket det kan blive med den rigtige indretning.

Undgå det klassiske trætte kontor-look

Kontoret er et sted hvor der arbejdes hårdt og det er de færreste der efter fyraften af egen fri vilje, vælger at hænge ekstra ud på kontoret. Derfor kan kontoret hurtigt også blive et lettere deprimerende syn, hvis der ikke aktivt gøres noget for at peppe disse omgivelser lidt op. Man kan nærmest se for sig det rigtig klassiske og trætte kontor, med skodder for vinduerne, en enkelt vissen plante og kedelig grå-hvide vægge. Men det behøver ikke være sådan. Og det behøver heller ikke være den helt store tur der skal til, for at kontoret bliver et rart og hyggeligt sted at være. En klat maling med en frisk hvid farve – eller hvis man er modig, i en varm beige eller lækker, lys blå. Nogle friske planter hist og her. Et par lækre stole og et pænt men praktisk skrivebord. Måske også en infoskærm, som kan bruges til at kombinere det praktiske med det moderne. Disse ting kan hjælpe dig til at indrette dit kontor efter den klassiske metode, men uden at rummet bliver trættende og deprimerende at være i.

https://nordicscreen.dk/q-play-infoskaerme/

Gør det personligt

Mange mennesker har billeder af familie og venner stående på deres kontorborde, hvilket også kan være en super fin idé, da dette både kan bidrage med motivation og taknemmelighed i de lange dage foran skrivebordet. Men når man snakker om at gøre et kontor personligt, er der langt mere man kan gøre for at sætte sit personlige præg. Dette handler nemlig ikke nødvendigvis om at hænge familieportrætter eller afgangsdiplomer op, men i højere grad om at placere ting i rummet som gør én glad. Dette kan et familiebillede selvfølgelig også gøre, men det er også i orden at tænke lidt ud af boksen her. Så når man for 3. dag i træk påbegynder den 8. arbejdstime og koncentrationen forsvinder lige så stille, så har man noget som man kan kigge på, som gør en glad. Dette kunne eksempelvis være en fin plakat af planeterne, en fin lille lyskæde med varmt lys eller en citatplakat med far-jokes. Naturligvis kan man ikke proppe sit kontor med dette, for kontoret er trods alt også et sted hvor man agerer i et professionelt forum, men det kan sagtens betale sig at gøre stedet mere personligt og hyggeligt – du bruger trods alt mange timer her.

Går du og overvejer at indrette dit kontor så det bliver til dit kontor, så grib de ting der gør dig glad og motiveret og spring ud i det.