19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Hvad er telemarketing og hvordan bruges det

telemarketing bureau

Du har helt sikkert prøvet, at blive ringet op af et telefonnummer du ikke kender for, at tage telefonen og komme til at snakke med en du heller ikke kender. Hvis denne person så prøver at sælge dig noget eller på anden måde få dig til at interagere med en virksomhed, så er det telemarketing der er tale om. Hvordan fungerer det i praksis? Hvilke typer af virksomheder benytter sig af telemarketing og kunne det virke for din virksomhed? Det kan du blive klogere på, lige her.

Telemarketing og kold kanvas

Telemarketing og kold kanvas er en old fashion men stadig yderst populær metode at sælge på. Det foregår simpelthen ved, at man ringer ud og kontakter så mange personer som muligt, der befinder sig i den målgruppe man eftersøger. Det er altså ikke fuldkommen tilfældigt, hvem man ringer til inden for telemarketing. Ofte bliver der lavet ret grundige undersøgelser af, hvilke personer der hører til en given målgruppe, og det er så dem man kontakter. Har du længe gået og overvejet, om telemarketing er noget for din virksomhed? Så kontakt partnerdialog.dk for at høre meget mere og telemarketing og telemarketingbureauer. 

sælger

Ringer man så selv ud til alle disse mennesker?

Nu sidder du måske og tænker ”hvordan pokker skal jeg dog kunne nå at ringe ud til alle de mennesker?!” Men bare rolig. Det er faktisk utrolig få virksomheder, der selv foretager deres kolde kanvas salg og telemarketing. Det er derfor der findes så mange telemarketingbureauer og det er simpelthen dem du hyre til, at foretage telemarketinget for din virksomhed. Det foregår på den måde, at du kontakter et telemarketingbureau og laver en aftale med dem. Herefter aftaler i indbyrdes hvordan det skal foregå og udarbejder en aftale. Når aftalen er på plads, så er det de ansatte hos telemarketingbureauet der ringer ud til din målgruppe og laver den kolde kanvas. Du behøver altså ikke selv have tid til eller ansatte nok til at kontakte de mange mennesker, der høre til målgruppen.

Salg eller mødebooking?

Det er meget ofte sådan, at man ikke laver det endelige salg over telefonen. I stedet gør man det, at man booker et møde eller laver en aftale med et godt tilbud til kunden. Dette tilbud kan kunden så accepterer eller forhandle til det møde som man har booket over telefonen. Har du derfor en virksomhed der sælger ydelser eller på anden vis normalt holder møder med potentielle kunder. Her vil et telemarketingbureau altså kunne få lavet en masse aftaler i din bog som du ikke selv skal sørge for.

Du betaler selvfølgelig et aftalt beløb til telemarketingbureauet inden de påbegynder at ringe rundt til din målgruppe og lave telemarketing for dig. Det er så din opgave at sørge, at få solgt noget til kunden i sidste ende. Men på denne måde får du en masse aftaler med potentielle kunder, og dermed øger du chancen for et stort salg markant. For jo flere møder med potentielle kunder du har, jo større er chancen for, at du får solgt noget og dermed tjent penge.