19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Kan dit hjemmekontor undvære en labelprinter?

labelprinter

Måske arbejder du hjemmefra i en periode eller har startet en mindre virksomhed hjemme hos dig selv? Måske trænger dit hjemmekontor eller hobbyrum til en grundig oprydning?  Uanset hvad, så kan du næsten ikke undvære en god labelprinter. Læs med her og find ud af hvorfor.

Få din virksomhed godt fra start med en labelprinter

Du har fået dig godt indrettet på hjemmekontoret og tænker sikkert, at du har alt, hvad du skal bruge for at kunne arbejde hjemmefra. En bærbar PC, en god wi-fi-forbindelse og en blækprinter, der kan køre både almindelig A4-prints og fotos! Er du lidt mere seriøs end dette, for eksempel selvstændig med webshop, bør du helt klart også investere i en god labelprinter. Labelprintere findes i mange typer, størrelser og prisklasser. Du kan se et godt udvalg af labelprintere på https://redofficescanofficeshop.dk/elektronik-1/printere-1/labelprintere-3.html

Labelprintere til enhver lejlighed

Der findes mange typer labelprintere, og du bør naturligvis købe en, der opfylder dine behov. Hverken mere eller mindre. Har du en webshop, har du mange forsendelser. Derfor kan du med fordel investere i en labelprinter, der kan køre adresselabels direkte fra dit kundekartotek, hver gang du har en forsendelse. Du kan også bruge en almindelig printer, men en labelprinter kører kun én label ud ad gangen i modsætning til din almindelige printer, hvor du skal bruge hele ark. På en labelprinter kan du også ganske nemt køre dine portolabels ud, så de er lige til at sætte på dine pakker og aflevere dem til dit distributionsselskab. Labels kan også bruges til at køre afsenderlabels eller logolabels ud lige til at sætte på dine breve og pakker.

printer

Ryd op med en labelprinter

Alle kontorer og hjem burde have en labelprinter. Kasser med labels på er fantastiske, uanset om du skal organisere børneværelset, rydde op på hjemmekontoret eller holde styr på køkkenskabene. Her kan du med fordel investere i en håndholdt labelprinter, som du kan have med rundt derhjemme. Alternativt en Bluetooth labelprinter, hvor du hurtigt kan printe ud direkte fra din smartphone. Labels fås i forskellige kvaliteter og kan derfor benyttes både ude og inde. Så gå du bare i gang med at mærke alt fra postkassen, til værktøjskasser, arkivskuffer, legetøj, madkasser, dåser til mel, te, kaffe og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Fordelene ved labelprints
Summa summarum du kan ikke undvære en labelprinter. Du vil sikkert opleve, at du hurtigt bliver afhængig af den, for fordelene er til at tage og føle på. Det virker mere professionelt, når adresser med mere printes på en label til dine breve og pakker. Du undgår at skulle investere i pakkeæsker, smykkeæsker, pakkeposer og lignende med dyrt logotryk. Print det bare på en label og sæt den på. Du undgår papirspild, da du ikke skal køre et helt ark labels ud gangen, men kan nøjes med den ene, du faktisk har brug for. Det er godt for din pengepung og for klimaet. Så hvad venter du på, skynd dig ud og invester i en labelprinter og opgrader hjemmekontoret.