19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Leder du efter nye, flotte møbler?

www.traefolk.dk

Møbler er med til at forme hele hjemmet. Ved brug af de rette møbler kan man give sit hjem et velfortjent pust af ny energi, og generelt kan møbler være lige netop det ens hjem mangler, for at det føles som et “rigtigt” hjem for sine beboere. Desuden er det igennem møblerne, at beboerne for alvor får mulighed for at eksperimentere med deres personlige stil, og det er her, at der kan leges med nye farver, mønstre og udtryk. På den måde er det en utrolig sjov proces at udvælge møbler til hjemmet, og det er samtidig en proces, der ikke skal forhastes. Man skal tage sig sin tid og virkelig føle sig tilpas med alle valg. Især træmøbler fra virksomheden Træfolk kan give dit hjem nyt liv.

www.traefolk.dk

Det rigtige plankebord

Mange danskere benytter sig af plankebord som spiseborde. Plankeborde er nemlig utrolig flotte, og de ser meget kvalitetsfulde ud. Der er noget helt særligt over plankeborde, der både ser gammeldags og klassisk og moderne og trendy ud på samme tid. Det er især bordets stel og ben, der er med til at vise vej for bordets stil. Plankeborde er selvfølgelig lavet af smukt træ, der har et meget blødt og samtidig solidt udtryk. Hos www.traefolk.dk kan man finde fantastiske plankeborde, der kan benyttes som for eksempel spiseborde eller blot arbejdspladser i kontoret. Hos Træfolk kan man vælge mellem træsorterne egetræ og valnøddetræ, der med deres fine nuancer og mønstre er fantastiske at kigge på. Samtidig betyder også olieringen af plankebordet en del for dets udseende, og jo lysere olien er, jo lysere vil træet også være det. De flotte brune farver kan være med til at skabe nye nuancer i spisestuen.

Det flotteste træ

Det fede ved træmøbler er som sagt, at det kan være med til at give ens hjem en helt ny dimension. Træmøbler er med tiden blevet mindre populære end så mange andre materialer, idet nogle mennesker forbinder træ med noget gammeldags og hellere vil bo i et moderne hjem. Men det skønne ved træmøbler er, at de kan forarbejdes på mange forskellige måder, og ved at blande træmøbler med andre slags møbler og genstande i hjemmet, kan man bløde indretningen op og eksperimentere med nye udtryk. På den måde kan et rustikt plankebord fra Træfolk i kombination med råt stengulv eller en arkitektlampe give ens hjem nyt liv. Derudover er der altid noget klassisk og hyggeligt over et flot træbord, og især for familier, er det skønt at have et stort træbord at kunne samledes ved. Selvfølgelig kræver træ også en vis pasning og pleje, og på den måde er det vigtigt at rengøre sit plankebord rigtigt. Renser man sit træbord forkert, kan det i værste fald føre til, at det kræver en slibning for at kunne reddes, og det er selvfølgelig ikke optimalt. Især sulfo er ikke så godt at rengøre med, og det er bedre at rengøre bordet med den olie, som også er bordets grundolie.  På den måde er det vigtigt at informere sig omkring, hvordan man plejer sit træbord. Hos Træfolk kan man købe special-olie til rengøring af sit plankebord.