19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Pas på hænder og negle

olie til gel negle

Det er vigtigt at holde styr på ens hænder og negles tilstand. Hvis man ikke passer på sine hænder, kan de blive tørre og ubehagelige at røre ved. Men hvis man ikke passer på sine negle, kan de gå hen og blive misfarvet og have miste noget af deres styrke.

Derfor er det vigtigt at pleje begge dele med negleprodukter. Det kan man nemt gøre med håndpleje som håndcreme og en god negleolie til neglene. Men det hele skal heller ikke handle om pleje, for man kan også sagtens pynte ens hænder ved at lægge neglelak. Her vil man kunne bruge gelpolish, og finde den farve man allerbedst kan lide blandt de mange. Find lækre negleprodukter på https://nrkosmetik.dk.

Plej hænder og neglene

Der findes mange måder at forkæle sig selv på. En af dem er at give ens hænder og negle en god omgang pleje. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Man kan først og fremmest starte med at se på tilstanden af ens hænder. Hvis de er tørre og ikke har det så godt, kan det være at man skal følge en 3 trins håndpleje.

Først starter man ud med en peeling, som selvfølgelig egner sig til hænderne. Den vil gå ind og pleje samt gøre huden en smule blidere. Derefter skal man tage en god håndcreme, som vil fugte huden og gøre den dejlig blød. Til allersidst vil man kunne kigge på ens negle. De er nemlig lige så vigtige som hænderne.

Man vil kunne pleje neglene med en hel del forskellige negleprodukter. Der findes mange forskellige negleprodukter at vælge imellem, men et godt sted at starte er med en olie til neglene. Det er det sidste step i håndpleje rutinen. Efter at olien er kommet på neglene og er trængt godt ind, kan man begynde på den lidt sjovere del.

Her vil man kunne bruge negleprodukter i form af ting som gelpolish og neglelakker.

neglepleje

Top det hele af med noget flot gelpolish

De fleste er nok vant til at arbejde med almindelige neglelakker og ikke gelpolish. Der er nemlig forskel på de to. Man har ved gelpolish behov for at bruge en UV lampe, for at man skal opnå det endelige resultat og look på ens negle.

Derfor er det for de fleste nemmest bare at bruge neglelakker. Men der er dog god grund til at bruge gelpolish, da de kan bruges til præcist det samme og en hel del mere. Man kan anvende gel farver og lave de fineste mønstre på ens negle. Udover det vil man skam også kunne prøve nye teknikker af og finde ud af, hvad der fungerer bedst for en selv.

Derudover fås de mange forskellige gelpolish og gel farver i adskillige af regnbuens farver. Så hvad end at man har brug for rød, blå eller begge dele, kan det skaffes. Det stopper ikke engang der. Man kan nemlig også få forskellige nuancer af farverne, så man kan komme endnu tættere på, hvad man præcist ønsker sig.

Så der er en masse muligheder for en, når det er at det kommer til at pleje ens hænder og negle.