19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Psykoterapi i København

psykoterapi københavn

De fleste danskere, eller måske bare mennesker generelt, går i noget af deres liv og bakser med forskellige problemer eller problemstillinger. Livet er jo sjældent problemfrit og man kommer ofte i situationer der kan være svære at kommer over og helt glemme og vi kan måske føle os sårbare over længere tid. Sådanne følelser og sindsstemninger kan ramme os alle. Det kan derfor være rart at have nogle at tale med engang imellem. Her kan man tale med sin bedre halvdel, måske mor eller søster, men det kan også ofte være en god idé at finde en professionel at tale med, da de ofte vil have værktøjerne til at hjælpe dig videre. Du kan eksempelvis benytte siden https://thepraxis.dk/psykoterapeut-koebenhavn/, for at finde en rigtig god psykoterapeut i København. 

The Praxis 

For at finde den helt rigtig samtalepartner, og psykoterapi i København for dig, kan du tjekke The Praxis ud via ovenstående link. The Praxis er en praksis med en uddannet par- og psykoterapeut. Du vil altså her møde et menneske, der arbejder fænomenologisk og søger at finde svar på hvad der rør sig i dig, for at kunne komme frem til en måde at hjælpe dig videre på. Terapien er ikke en uendelig søgen i din barndom efter en given problemstilling, men man søger efter at kunne give dig redskaberne til at komme videre med de elementer netop du bakser med.  Mange går til psykoterapeut eller almen psykolog med et ønske om en hurtig forandring og ændring i sig selv, men paradokset heri er, at forandring først opstår, når man giver sig selv plads til at være den man er. Man skal altså igennem samtalerne og terapien lære at forstå, at man er den eneste der selv har svarene på sin problemstilling. 

Alle bør tale med nogle 

I Danmark er der oftest en diskurs omkring psykologer. Man har en idé om, at de der går til psykolog, de har mentale problemer eller er ustabile. Dette er dog langt fra tilfældet. Man af de der benytter psykologer, psykoterapeuter eller andre former for terapi, gør det for at arbejde på sig selv og få en bedre forståelse af dem selv. Du bør altså se muligheden for at snakke med en terapeut for at blive en bedre og mere opmærksom udgave af dig selv. Mange bruger som sagt deres tætteste netværk til at tale om de svære ting. Dette kan godt bruges i nogle tilfælde, men samtidig er dette ikke garanteret at kunne give dig de helt rigtige redskaber til at komme videre med dig selv. Det kan også være en hæmsko for disse forhold, da relationen nogle gange vil blive ulige, og man vil lægge mere vægt og mere magt over til dem. Derfor kan du med fordel tjekke det øverste link ud, og se hvad The Praxis kan tilbyde dig. Du vil med sikkerhed finde frem til, at The Praxis kan hjælpe dig med lige netop det du søger, og give dig klarhed omkring dig selv og alle de positive egenskaber du har.