19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Sådan opbygger du din muskelmasse efter en pause

træningspulver

Fitnesscentrene er så småt ved at lukke op igen efter en længere nedlukning. Det har været svært at holde sig i form og måske endda også demotiverende. Hvis du er en af dem, der nyder styrketræning, kan det bare være svært at motivere sig selv til en løbetur.

På den tid, hvor landet har været lukket ned, kan du have mistet en masse muskelmasse. Der er derfor god grund til at læse med i denne artikel og blive klogere på, hvordan du opbygger din muskelmasse efter en pause.

Proteinpulver

Når du skal i gang med at styrketræne, er der en række ting, du kan gøre inden for ernæringsområdet. Der er nemlig en række supplementer, du kan tage, hvis du ønsker at få de store overarme tilbage hurtigst muligt.

Der skal masser af protein indenbords, når du skal opbygge muskelmasse. Proteinpulver er her vejen. Det kan nemlig være svært at få nok protein ind gennem dagligdags kosten. Specielt, hvis du som studerende ikke har budget til at spise kød hver dag, er proteinpulver et yderst effektivt og økonomisk smart valg. På Only Approved kan du finde godkendt proteinpulver uden ulovlige tilsætningsstoffer. Proteinpulver er nemlig ikke kun smart i en fart. Du skal huske vigtigheden i at benytte rene produkter.

isolate proteinpulver

Rene produkter

Der findes rigtig mange produkter, der lover det ene og det andet i sportsverdenen. Men i bund og grund, er der ikke helt vildt meget forskel på de forskellige produkter. Energidrikken er jo trods alt blot en forskellig sammensætning af sukker, der giver energi under træningen. Så er der godt nok en masse forskellige smage og måske også en lille smule forskel på sukkersammensætningen.

Det samme gælder i proteinpulver. I bund og grund kan langt de fleste mærker det samme, når det gælder proteinindhold, sammensætning og smagsvarianter. Det du derfor skal have for øje, er renheden af produktet. Og med renheden af produktet menes sikkerheden i, at produktet ikke har ulovlige stoffer i sig. Heldigvis er der nogle firmaer, der har fået et internationalt godkendt mærke, der viser, at deres mærke er blevet gennemtestet

Det sker desværre fra tid til anden, at en atlet bliver testet positiv for brug af doping, fordi de i god tro har taget kosttilskud. Nogle gange er der rester af ulovlige stoffer i normale kosttilskud, fordi det er blevet lavet på samme laboratorie. Derfor bør du være på den sikre side.

Udnyt det ekstra fedt på sidebenene

Har du også spist lidt for meget kage under corona krisen? Så frygt ej. Det kan faktisk være til din fordel, hvis du ønsker at opbygge en større muskelmasse. Du skal jo som bekendt bruge nogle fedtdepoter for at skabe muskelmasse. Det er derfor ikke helt dumt, at du de sidste tre måneder har lagret fedtdepoterne godt op. Det kunne jo helt ende med at ligne, at det var meningen. Der er altså ingen undskyldning for at spritte fingrene af og komme afsted ned til det nærmeste fitnesscenter og komme ind i den gode træningsrutine igen.