19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Sådan vælger du den helt rigtige dør til dit hus

swedoor

Skal du til at renovere dit hus? Eller skal du måske bygge et helt nyt? Uanset hvilke omstændigheder der er tale om, så er du måske gået i gang med at undersøge hvilke byggematerialer du ønsker at bruge.

Der er mange overvejelser og beslutninger der skal tages. Hvilke vinduer skal der i? Skal det være trægulv eller klinker? Hvilke døre skal der vælges? Alle disse beslutninger er vigtige, da det ikke lige kan laves om igen.

Beslutninger bør derfor også baseres på kvalitet, så man undgår udskiftning alt for hurtigt, fordi det ikke holder. Inden materialerne købes, må man sikre sig at de er slidstærke. En dør bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af en dag, derfor skal den også være holdbar.

Derudover må man også tænke over, hvor massiv man ønsker døren skal være. Skal den blot adskille to rum fra hinanden, eller skal den kunne være lyddæmpende? Det kan være rart at have en lyddæmpende dør ind til et rum, hvor der for eksempel står en vaskemaskine, eller ud til et badeværelse.  

Match døren med byggestilen

En anden ting du også må sikre dig er, at den passer ind med resten af huset. Det vil derfor være ideelt, at vælge en dør der vil blænde ind med resten af byggestilen. Med Swedoor sikrer du dig en dør der passer ind i de fleste rum. Med Swedoors enkel design og fordelagtige priser, kan du finde en dør du vil være glad for i mange år. Der findes en bred vifte af potentielle døre til dit hus, uanset om du ønsker en klassisk eller moderne stil.

Ønskes der mere gulvplads, kan Swedoor skydedøre også være en mulighed. Det vil ikke tage ligeså meget plads, men den har stadig samme funktion som en almindelig dør.

swedoor løsning

Vigtige overvejelser

Når døren er valgt, så skal der også vælges karme. Der er overvejelserne også mange, da der både kan vælges helt enkle eller dekorative karme til at indramme døren.

Dog er karmens vigtigste funktion, at døren skal sidde fast i den. Men ved at vælge kvalitets produkter, skal du kun tænke på byggestilen, og hvad der vil passe bedst ind i huset. Sidst, men ikke mindst, kan du også slutte projektet af med flotte fodlister, til at give prikken over i’et.

Fordelen ved at købe det samlet

Nogle gange kan ambitionerne for at færdiggøre et projekt, godt være der. Men der kan også være mange uforudsete hændelser der gør, at tingene ikke bliver som forventet. Og måske har man udset sig en dør der vil passe helt perfekt til husets stil. Men hvis karmen ikke købes sammen med, kan det ende med at se ufærdigt ud.


Hvis materialerne købes i bidder, kan du få svært ved at finde noget der passer til senere hen. Når det hele købes samlet, så slipper du derimod for at stå med ufærdige projekter. Og ved at tage beslutningerne omkring døre og karme på én gang, kan du i stedet nyde det færdige resultat, uden at have nogen hængepartier.