19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Send din kammerat godt ind i ægteskabet med en polterabend, der sparker røv

lapdance

Det kan næsten være helt sørgeligt, når man ”mister” en kammerat til ægteskabet. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for at afslutte ungkarletiden med en fed polterabend, hvor den ikke får for lidt, og hvor I måske også får lavet nogle af de ting, som I ellers ikke lige normalt ville lave. Men det kan være, at du har brug for lidt inspiration til at finde ud af, hvad man kan lave for at skabe en uforglemmelig polterabend? Så læs med i denne artikel.

I kan tage på en stripklub

Hvis der er noget, som man nok ikke lige gør så ofte på den almindelig bytur, så er det at tage på stripklub. Det er noget, som der er mange, der vælger at gøre på en polterabend, og det kan være, at du skal holde gang i denne tradition, når du skal arrangere en polterabend for din ven. Her kan du med fordel book en lapdance til din ven. Nu handler polterabend jo også lidt om at gøre det, som man måske ikke lige kommer til, efter man er gift. Her kan det være, at der ikke er meget lapdance i sigte. Derfor skal man naturligvis have en lapdance af en stripper, når man har polterabend.

lapdance

I kan køre gokart

Men det kan også være, at I har brug for, at der er lidt mere aktion. Er det tilfældet, kan det være en rigtig sjov mulighed at tage ud et sted og køre gokart sammen. Det kan dog godt være, at det er noget, som I skal gøre, inden at I får alt for meget at drikke. Men det er også noget, som man kan få en lille sjov konkurrence ud af det.

I kan tage ud og klatre

Der er også mange, der godt kan lide at komme op i højden. Men det kan også være sjovt at udfordre din kammerat til at klatre, hvis han nu faktisk ikke er så glad for højder. Men det kan naturligvis være et sted, hvor man er spændt fast, og så er det måske lidt mindre skræmmende. Ellers handler livet også bare nogle gange om, at man kaster sig ud i det, der virker lidt skræmmende. Det kan måske endda være en god analogi til ægteskabet. Det er der i hvert fald mange, der synes, virker skræmmende at kaste sig ud i.

En tur på vandet

Der er også mange forskellige ting, man kan lave til en polterabend på vandet. Der findes f.eks. en række af forskellige både, som man kan leje til formålet. Her er det igen vigtigt, at man har øje for sikkerheden, og at alle husker at tage sikkerhedsveste på. Nu har du altså en række idéer til, hvad du kan arrangere af ting, når du har en kammerat, der skal have en vild polterabend, inden han bliver gift. Det skal være noget med fart, og det må også gerne være noget, der er lidt frækt – som f.eks. en lapdance til den kommende gorm.