19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Slip for shoppingturen med kæresten

www.ottojohansen.dk

Du kender det garanteret. Du mangler et par nye jeans og en pæn skjorte inden den der runde fødselsdag, som du nok ikke slipper udenom. Kæresten er helt med på den og klar på shoppingtur – muligvis med hendes bedste veninde på slæb – men det er måske ikke lige sådan du har lyst til at tilbringe en hel lørdag. Eller nogen anden dag. Shoppingture er langt fra alles kop te, og det er helt fair. Du kan heldigvis slippe omkring turen helt uden problemer.

Shop online

Hvis du er hurtig på aftrækkeren, eller i hvert fald hurtigere end din kæreste eller bedste veninde, kan du nemt hoppe hele turen over, og finde alt hvad du har brug for online. Der findes et væld af gode webshops med herretøj og fokus på den nyeste herremode. Der kommer nye til hver dag, og der findes de gode, velkendte og anerkendte sider som f.eks. www.ottojohansen.dk, hvor du kan finde tøj både til hverdag og fest. Du kan sidde i fred og ro, uden kæresten på sidelinjen og finde det, der passer dig. Og så springer du endda ovenikøbet køen over. Når kæresten spørger, kan du nemt sno dig udenom, da du allerede har fundet din nye skjorte.   

www.ottojohansen.dk

Hold dig opdateret

De danske online sider med herremode er også det perfekte sted at holde dig selv opdateret. Tilmelder du dig nyhedsbreve fra et par sider og rent faktisk læser dem, kan du holde dig opdateret om den nyeste mode uden nogen ekstra indsats. Samtidig kan du blive inspireret og købe nyt tøj, når det passer dig – og ikke først når det virkelig bliver i sidste øjeblik.

Vinteren er på vej

Vi er kun så småt kommet i gang med efteråret, men inden længe er vinteren på vej, og garderoben trænger garanteret til en lille opdatering. Butikkerne er så småt i gang, og online kan du være lige et skridt længere foran og allerede nu begynde at kigge efter en lækker vinterjakke og et par nye trøjer. Strik er for alvor på vej ind i modebilledet for mænd, så det bliver absolut intet problem at holde sig varm i år – forudsat du ellers kommer i gang med at finde de trøjer!

Ryd op i klædeskabet

Nutidens klimabevidste mand er selvfølgelig opmærksom på, at han ikke bare skal købe ind af tøj, som han aldrig får brugt. Overforbrug af tøj er et af danskernes store laster. Men, nyt tøj skal man trods alt have. Det bedste bud er at være bevidst om, hvad man køber og i stor grad hvor meget man køber. Gå dit tøjskab kritisk igennem og tag det tøj, du alligevel ikke bruger til genbrug. Når du køber nyt, så køb god kvalitet. En god trøje i høj kvalitet, der kan holde i flere sæsoner, er bedre end tre billige, der bliver smidt ud, når sæsonen er ovre.

Når vi nu er i gang med at snakke klima, så få kæresten med på vognen. En klimabevidst kæreste skal nemlig heller ikke på shopping tur nær så ofte!