21/05/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Stress af derhjemme med et tyngdetæppe 

Måske har du allerede hørt om en tyngdedyne eller en kugledyne med vægt som hjælper kroppen med at falde helt til ro gennem natten. Et tyngdetæppe er i princippet præcis det samme, eller i hvert tilfælde med den samme effekt. Forskellen på en tyngdedyne og et tyngdetæppe er dog udformningen og udseendet. Et tyngdetæppe er nemlig med de samme gode egenskaber, men har udseende som et kæmpe stort og behageligt strikket hygge tæppe til sofaen eller din yndlings lænestol. Det er et tæppe, der er flettet i hånden, udelukkende af OEKO-TEX certificeret bomuld, hvilket giver en meget blød og beroligende fornemmelse i sig selv. Se meget mere om de fantastiske og populære tyngdetæpper her https://scandinavianrest.dk/products/scandinavian-tyngdetaeppe og bliv klogere på alle de mange gode egenskaber du kan opnå med et tyngdetæppe voksne. 

Et tyngdetæppe giver dig ekstra ro i sofaen eller i sengen 

Er du en af de mange der også har svært ved at falde helt rigtigt til ro når først du sætter dig ned i sofaen eller i lænestolen? Med et tyngdetæppe, så opnår du en masse positive egenskaber, som er videnskabeligt bevist, til at berolige nervesystemet og mindske symptomerne på eksempelvis stress eller angst. Yderligere er en tyngdedyne oftest anvendt til personer, der lider af angst eller eksempelvis ADHD eller lignende, og præcis den samme effekt kan du få ved brug af et tyngdetæppe. Oplev den ekstra ro som et tyngdetæppe kan give, når du sidder i sofaen og ser en film eller læner dig tilbage i din yndlings lænestol, mens du læser din yndlings bog. Der er ingen grænser for, i hvilke situationer du kan anvende det populære tyngdetæppe, og jo mere du bruger det, jo mere ro kan du opnå til en mere overskuelig hverdag. 

Anvend tyngdetæppet igennem natten 

Ejer du ikke i forvejen en tyngdedyne og ønsker at forsøge dig med den effekt det kan give med ekstra vægt gennem natten? Så kan du med fordel prøve dig lidt frem med et tyngdetæppe. Til trods for, at det ikke helt besidder den samme vægt som en tyngdedyne, så vil du alligevel kunne mærke en forskel og opnå en effekt der betyder bedre søvn med mindre stress og den følelse at kunne vågne op mere veludhvilet og klar til hverdagens udfordringer. Tyngdetæppet måler 150×200 cm og kan altså snildt anvendes oven på eksempelvis din dyne eller alene på de varmere sommerdage. Så kan du måske opnå noget af det som mere end 60% af brugere oplever, nemlig at opleve mindre stress ved brug af en tyngdedyne. Hvis du har svært ved at sove eller falde til ro, så skal du helt sikkert prøve med den behagelige og flotte tyngdedyne, som du kan have liggende i sofaen som en del af indretningen, men som du også kan tage med i seng, hvis du ønsker lidt ekstra vægt gennem natten.