19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Vælg de rigtige håndklæder til din badetur

For rigtig mange mennesker er et håndklæde bare et håndklæde. Vi bruger dem til at tørre hænder i efter, at vi har vasket dem eller til at tørre vores krop når vi har været i bad. Og en gang imellem bruger vi dem også til, hvis vi skal på stranden eller har været i poolen, f.eks. når man er på ferie. 

Men i virkeligheden så er et håndklæde ikke bare et håndklæde. Selvfølgelig bruges de alle til det samme, men nogle håndklæder er bedre til visse formål end andre. Frottéhåndklæder kan være gode til hjemme brug, men hvis du virkelig vil have noget lækkert, så kan www.bohobeach.shop virkelig levere nogle håndklæder der er ideelle til at have med på stranden. 

Materiale og kvalitet gør en forskel 

Tager man det mere klassiske håndklæde af frotté, så er det, grundet materialet markant tungere og ofte også mere fyldigt end andre håndklæder. De kommer også i vidt forskellige kvaliteter, og kan nemt ende med at falme og miste en hel del af deres farve, specielt når de har været brugt og vasket mange gange. 

I stedet kan man med fordel bruge et håndklæde, der er lavet i hammam. Det gør dem meget lette og grundet materialets lethed betyder det, at håndklædet kan tørre hurtigere hvis det er blevet vådt. Det er helt perfekt, hvis du skal en tur til stranden eller poolen. 

Samtidig er BohoBeachs hammam håndklæder lavet med rigtig flotte mønstre, så de kan bruges som en del af din beklædning, når du skal en tur til stranden. Du kan f.eks. vikle det rundt om dine hofter uden på din bikini underdel. Så ikke nok med, at et pænt håndklæde i hammam er praktisk, så kan det også bruges som et fashion statement. 

Overvej hvilke håndklæder du pakker til ferien 

Står du og skal på ferie eller bare en weekendtur i sommerhus eller lignende, kan det også være værd at overveje hvilke håndklæder, du tager med dig. Nogle håndklæder, der er lavet af lidt tungere materialer, fylder oftest rigtig meget, også selvom de er foldet sammen.  

Andre materialer, som det førnævnte hammam, fylder markant mindre. Det kan være en klar fordel, da det giver plads til andre ting i kufferten eller weekendtasken. Specielt hvis der skal pakkes for hele familien, kan I spare rigtig meget plads ved at tænke over de håndklæder, I vælger at pakke.  

Fordi hammam også tørrer hurtigere end frotté kan det betyde, at I kan slippe afsted med at pakke et håndklæde eller to færre, fordi de kan bruges hurtigere igen. Så er der endnu mere plads til at pakke andre ting. Du kan eventuelt få glæde af at pakke et strandtæppe, så I ikke behøver at sidde på jeres håndklæde, men kan nøjes med at bruge dem til at tørre jer. 

Så tænk over hvilket materiale og hvilken kvalitet du gerne vil have næste gang du skal ud at kigge efter nye håndklæder, eller få dem sendt direkte hjem til dig ved at købe online.