29/04/2024

Online Nyheder

Online Nyheder

Skab en hyggelig stemning i haven med en havelampe

havelampe

Når mørket falder på, kan det være en fordel med en lampe i haven. En havelampe lyser haven op, så det er nemmere at se i mørket. Lampen kan dog også være med til at skabe en hyggelig stemning i haven. Det kan være, at du er på jagt efter den rette lampe til haven. Der findes dog forskellige typer af lamper, og du har måske svært ved at finde ud af, hvilken type lampe, der passer bedst til din have. I denne artikel kan du blive klogere på forskellige typer af lamper til haven. Det kan hjælpe dig til at finde den rette.   

Soldreven havelampe 

Der findes flere forskellige typer af havelamper, og en af dem er den soldrevne lampe. Denne type lampe er meget miljøvenlig, da den udelukkende får energi af solens stråler. Specielt i sommerhalvåret giver det god mening at investere i en soldreven lampe. Her kan lampen nemt holde sig kørende på energien fra solen. 

Mange forbinder måske den soldrevne lampe med billige lamper, der ikke holder længe. De seneste år er der dog flere producenter, der har skabt soldrevne lamper til haven i en god kvalitet. Det er altså muligt at få en god belysning i haven, der samtidig er god ved miljøet.  

Når du skal finde den helt rette havelampe, er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du søger i en god lampe til haven. På den måde er det nemmere at målrette søgningen efter en lampe, som passer til dine behov.     

Væglampe til haven 

Det kan også være, at du søger en god og stabil lampe, som kan hænge på væggen. Måske har du en stor gårdsplads, som kræver belysning om aftenen. Til dette formål findes der væglamper, som kan hænge langs muren. Væglampen er meget praktisk, da den kan lyse husets indgang op. Når du kommer hjem en sen aften, er det altså nemt at finde nøglen og låse døren op.  

Det kan også være, at du nyder de sene sommeraftener i haven. Her kan det også være praktisk med en havelampe på væggen, da lampen kan lyse havebordet op, når solen er gået ned. Det kan være med til at give hyggelige aftenstunder i haven.  

Havelampe med sensor  

Hvis du ønsker en lampe i gårdspladsen eller ved hoveddøren, kan det være praktisk med en sensor. Lampen behøver altså ikke konstant at lyse, men når den opfanger bevægelse, så tænder lyset. Det er altså praktisk, hvis du får gæster om aftenen. Lyset behøver ikke at være tændt hele aftenen. Det tænder når gæsterne ankommer og tager af sted igen.  

Det er også praktisk, når du kommer hjem om aftenen. Sensoren opfanger bevægelse og tænder, når du kommer hjem. På den måde kan du nemt finde ind i huset.  

En lampe med sensor kan også være med til at skræmme tyve væk. Når lyset tænder, vil tyven med stor sandsynlighed blive overrasket. Det kan altså være med til at holde dem væk fra boligen.