29/04/2024

Online Nyheder

Online Nyheder

Manis h – kvalitetssenge til børn

manis-h

Når du skal finde en ny sent til dit barn, kan det for mange hurtigt komme til at virke som en uoverskuelig opgave. For hvor stor skal den være? Hvordan skal den se ud? Hvilket mærke skal den have for at være af god kvalitet? Ved at vælge en af Manis h sengemodeller til børn har du et rigtigt godt udgangspunkt og kan frit vælge mellem deres mange kvalitetssenge til børn. Læs med her og få flere information om Manis h kvalitetssenge til børn.

Mange forskellige modeller og ekstratilbehør

En af fordelene ved en barneseng fra mærket Manis h er, at der er enormt mange forskellige modeller at vælge imellem. Ikke nok med, at der både er babysenge, juniorsenge og vugger, så kan du også masse forskelligt ekstratilbehør til sengen, uden at skulle betale overpris for det. Dette er især en fordel, hvis du ønsker at være i forkøbet på dit barn, som højest sandsynligt vil beskadige sengen, eller en del af den, inden for kort tid. Er det eksempelvis tremmegavlen, der bliver ødelagt eller beskadiget, kan du nemt hive en ny frem. Du kan læse meget mere om Manis h forskellige modeller og ekstratilbehør hos www.happykids.dk.

manis h

Vælg mellem mange forskellige designs eller skab dit eget

Endnu en af de mange fordele ved at investere i en Manis h seng til dit barn er, at der rigtigt mange forskellige sengemodeller at vælge imellem – du er altså næsten 100% sikker på at finde noget, der passer lige til dit barns ønsker og behov. Uanset om det er en babyseng med højdeindstilling eller en juniorseng i flot, hvidt og elegant design. Du kan selvfølgelig også vælge en løsning, hvor du helt selv kan designe sengen sammen med dit barn. Med Manis h sengemodellerne kan man ændre eller bygge sengen i takt med at barnet vokser og behov og ønsker ændrer sig for både barn og forælder. Det betyder selvfølgelig også, at du kan få en seng, der kan passe ind overalt – uanset om der er lavt til loftet eller skrå vægge.

Produceret i Danmark

Sidst, men ikke mindst, så er Manis h kvalitetssenge til børn bygget og produceret i Danmark, på en fabrik i Glud. Hele produceringen foregår altså lokalt og på dansk jord, så du skal ikke bekymre dig om, hvordan kvaliteten er i andre lande. Produceringen i Danmark gør selvfølgelig også, at hvis du er typen, der går en smule op i klima, eller bare ønsker at leve en smule mere bæredygtigt, er Manis h sengen modellerne lige noget for dig. Du skal ikke bekymre dig om transport fra udlandet eller dårlige materialer, men du kan i stedet læne dig trygt tilbage med forsikringen om, at du har plus på klima-kontoen. Dette gælder også når det kommer til selve sengen. Passer du og dit barn på sengen, og skifter delene på den, i stedet for at smide hele sengen ud, når der opstår et problem, kan du nemlig stå med en meget CO2-neutral seng i sidste ende, som har levet et godt og sundt klimaliv.