29/04/2024

Online Nyheder

Online Nyheder

Sådan kan du lave læderprodukter i din fritid

diy læder

Det er så dejligt at have hobbyer, og det er virkelig sundt for hjernen at få stimuleret den kreative sans fra tid til anden. En rigtig god måde at komme i det kreative hjørne er at begynde at arbejde med læder i sin fritid.

Brug din kreative sans

I særdeleshed hvis du har et job, der måske handler meget om at arbejde på computeren, svare på mails, foretage sig meget administrative ting, får du nok ikke aktiveret den kreative side af dig selv særlig meget i arbejdstiden. Langt de fleste almene jobs, der findes i dag, er skruet sammen på en måde, der ikke kræver, at vi tænker ud af boksen, eller at vi skal finde på nye formater, måder at gøre tingene på, idéer. Især kontorarbejde er et sted, hvor kreativiteten går hen for at dø, og det er en skam for alle de medarbejdere, der arbejder der. De har hver og én en kreativ side af dem selv, og de får ikke lov til eller har mulighed for at udfolde den side på jobbet. Derfor må man dedikere noget af sin fritid til det, og det kan for eksempel være igennem at arbejde med læder.

læderprodukter

Hvor skal man begynde?

Inde på Skindhuset.dk kan man læse sig til al den viden, man behøver for at komme godt i gang med at arbejde med læder, hvad end om det er på hobbyplan eller på et mere professionelt plan. Man kan købe alle de materialer, det kræver, og hjemmesiden har et rigtig bredt udvalg af produkter og materialer, som der er blevet samlet sammen fra hele verden.
Hvis man har lyst til og mod på at kaste sig ud i det projekt, hvor man skal lave en beklædningsgenstand i læder, kan man finde en masse forskellige typer af beklædningsskind på hjemmesiden. Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvilke typer af læder, der egner sig bedst til forskellige typer af beklædningsgenstande. For eksempel skal man bruger lammenappa, hvis man skal sy en nederdel, fordi dette skind fås i mindre størrelser. Dette er modsat kalveskind, der egner sig bedre til større typer af beklædning, for eksempel frakker, fordi det kommer i større stykker.

Læder behøver ikke være sort

Det er en misforståelse, at læder kun kan være sort og gråt. Hvis man er glad for farver, og gerne vil arbejde med farvet læder, kan det sagtens lade sig gøre. For eksempel kan man få noget kalvenappa, der er farvet grønt, som er virkelig flot og kraftig i farven, det grønne pigment får virkelig lov at stråle i lædermaterialet. Dette slags læder fås i en bred vifte af farver, lige fra mørkerød til pastelblå. Der er noget for enhver smag, og selvom læderet er farvet ser det heldigvis stadig naturligt ud. Det er lige nu sat ned fra 1.680 kroner til bare 984 kroner. Hvis man bestiller et større parti af produkter og kommer over 1500 kroner, får man gratis levering, og fragttiden er cirka 2-3 dage.