02/07/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Den danske befolkning bruger e cigaretter som led i deres rygestop

e juice

En rapport fra Sundhedsstyrelsen, der udkom i oktober 2019, viser, at danskerne bruger e cigaretter for at nå deres mål om rygestop. 33% af respondenterne fra 2018 sagde, at de tyede til e cigaretten for at nedsætte deres cigaretforbrug og vænne sig af med behovet for de normale cigaretter. Er du i samme båd? Så er der heldigvis et bredt sortiment og et væld af finurlige smage at gå på opdagelse i. Hvis du gerne vil vide mere, så læs med!

e juice

En oplevelse for smagsløgene

Kunne du godt tænke dig en helt ny e juice? Så behøver du ikke lede længere! Mange sider har et bredt sortiment af unikke smage. Med så mange forskellige at vælge imellem, så er det bare et spørgsmål om tid, før du finder din favorit. Smagene kan du fx køb her. Det er ikke nemt at finde frem til vinderen blandt alle de mange muligheder, men det betyder heldigvis bare, at du får lov til at prøve en masse slags lækre e juice, indtil du finder den, der passer bedst til dig.

Synes du alligevel, at det virker lidt uoverskueligt? Så får du lige et tip her; gå efter det, du plejer at elske. Er du vild med mint? Så er mint-smagen nok ikke et dårligt sted at starte! Er du derimod en fan af den klassiske tobaksmag, så er den typisk også at finde i sortimentet.

Trap nikotinindholdet ned

Står du midt i et forsøg på at stoppe med at ryge? Så kan du med fordel tage et kig på de forskellige niveauer af nikotin og trappe ned, som det passer dig. Du kan sågar få de fleste smage helt uden nikotin i, uden at du skal gå på kompromis med smagen. Det er helt op til dig at skræddersy den optimale løsning, så du kan få det ud af e cigaretten, som du lyster, med den e juice smag, der frister mest.

Stadig usikker? Bliv inspireret af alle de mange smagsvarianter lige fra de klassiske frugtsmage til ’tutti frutti’ og ’vampyr’. Der er noget for enhver, så det er bare med at prøve sig frem, indtil man finder den, man ikke kan leve uden.

Find din egen vej i e cigaret junglen

Det kan være svært at finde netop den e juice løsning, der passer dig. Derfor er der masser hjælp at hente inde på forhandlernes sider. Har du spørgsmål, bekymringer eller andet, så er det bare med at researche! På hjemmesiderne kan du også finde mere information om e juice og e cigaretter generelt samt mere om nikotinniveau og indholdet i væskerne. Det tager nok lidt tid at finde den helt rigtige løsning, der passer til netop dig, men hvis du ønsker at nedsætte dit cigaretforbrug, så burde du tage et kig på e cigaretten. Der er smage for enhver og med de justerbare nikotinniveauer, så er der rig mulighed for at trappe ned i dit eget tempo, uden du mister motivationen til at fortsætte.