19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Tag din praktik i udlandet

Try Medics

Det er ikke nogen hemmelighed, at det handler om at få så meget ud af sin studietid, som det overhovedet er muligt. Det er nemlig her, hvor man bliver formet til det liv, som man senere skal leve, og derfor er det her, man gør sig de erfaringer og får den viden, som man har behov for, når man gerne vil have succes. 

Dog er det ikke altid på skolebænken, at man får lige præcis det, som man behøver, og derfor er det jo godt, at nærmest alle studier tilbyder minimum én praktikperiode. Og det gælder også inden for det sundhedsfaglige område.

 Når du gerne vil have nogle gode erfaringer 

Hvis du er ved at uddanne dig til for eksempel læge eller sygeplejerske, vil du helt sikkert gerne have gjort dig så mange erfaringer, som muligt før du kommer ud i den rigtige praksis og skal tage dig af syge og skadede personer. 

Her er der nemlig tale om et hverv, hvor du har at gøre med menneskets velbefindende og i nogle tilfælde også deres liv. Derfor er det vigtigt at have en god portion erfaring, og den kan du få fra din praktik. 

Derfor bør du tage på praktiskophold med Try Medics 

Det kan dog synes en smule trivielt med praktik herhjemme, og derfor er der mange studerende, der søger mod udlandet med for eksempel Try Medics. Her er der nemlig tale om en institution, der for alvor tager dig som studerende under sine vinger, så du kommer ud og får gjort dig nogle erfaringer i verden. 

Du får lov at få fingerende ned i mulden, og derfor er den danske virksomhed Try Medics ideel for dig, som overvejer et udenlands praktikophold på et hospital – og det er noget, der gælder alle studerende og studenter, der overvejer en sundhedsfaglig karriere. 

Få dig en oplevelse for livet 

Dermed sagt kan et praktiskophold med Try Medics være det, der får dine øjne op for det, som du skal bruge resten af dit liv på. Opholdet varer typisk mellem 4-12 uger, og du vil opleve, hvordan den faglige erfaring vil blive kombineret med kulturelle oplevelser på øen Zanzibar, Tanzania eller i Uganda. 

Derfor er der helt sikkert et forløb, der vil passe til dig – og det er noget, der gælder, hvad end du allerede er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse eller blot synes, at en sådan lyder spændende. 

Try Medics tilbyder to forskellige forløb 

Der er et for de studerende, som allerede er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, og som gerne vil have en klinisk erfaring i udlandet. Dette er ofte kombineret med et meritgivende forløb. Den andet for løb som Try Medics arrangerer er målrettet studenter, der for eksempel tager et sabbatår, og som overvejer en sundhedsfaglig karriere. Med et ophold får disse et indblik i det sundhedsfaglige arbejde. Her er formålet at observere hospitalspersonale, der vil lære fra sig i deres daglige arbejde.