19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Dine fødders helbred er afgørende for resten af kroppen

new feet sko

Mange har en tendens til at undervurdere deres fødders helbred, men fødderne er vores grundsten, og dem der bærer rundt på alt vores vægt i gennem hele livet. Ubalance i fødderne er altså også ubalance i resten af kroppen, og det kan derfor gøre os fysisk svagere og formindske vores livskvalitet, at have fødder, som ikke fungerer optimalt. Vi bruger en stor del af vores liv med sko på, og derfor er de rigtige sko altså også altafgørende for dine fødders helbred. Men hvor finder du lige de rigtige sko, som er gode for fødderne?

New Feet sko er vejen til sunde fødder

New Feet sko er sko, som er lavet med omtanke på dine fødders velvære, og på samme tid moderigtige og flotte. Køb New Feet sko her, og se et udvalget af alle slags sko, som er gode for dine fødder og udviklet af eksperter. Der er New Feet sko, som passer til alle årstider og lejligheder, du finder altså alt fra stiletter og sandaler til gummistøvler, til både mænd og kvinder. Der er altså derfor stor chance for, at du finder lige netop den New Feet sko, som passer til dig.

Vi har tendens til at prioritere vores sko før vores fødder

Der er ingen tvivl om, at sko er blevet det nye sort. Hvor skoen førhen blev set som praktisk og nødvendigt, er skoen nu en af de vigtigste elementer i vores stil. Mange, især kvinder men også mænd, tænker ikke over at vælge en sko som sidder godt på foden, men i stedet kun på skoens udseende. Pyt med at skoen klemmer lidt, man må jo lide for skønheden. Men ved det her eksempel, kan en lille klemning føre til en større fodskade senere hen, og det er blot en af de problematikker der kan være, ved den forkerte sko. Vores fødder er altså mere sensitive end vi tror, men samtidig også utrolig stærke for at kunne bære os rundt, og derfor kræver de også ekstra pleje. Men så er det godt, at du ikke behøver at vælge mellem udseende eller komfort hos New Feet sko, der får du nemlig begge dele.

Dette kan du selv gøre for at holde dine fødder sunde:

Ud over New Feet sko, er der et par ekstra ting som du kan gøre for at optimere dine fødders helbred og give dig mere overskud:

  • Giv dine fødder et fodbad og vask alt sveden fra den hårde dag af samtidig med, at det blødgør dine fødder
  • Klip dine negle på tæerne
  • Smør dine fødder ind i creme/olie hver dag
  • Masser dine fødder. Fødderne har zoner, som når ud til resten af kroppen. Du kan enten vælge at få professionel zoneterapi, eller blot få en god omgang fodmassage under søndagsfilmen, dette skader aldrig
  • Hold dine fødder i gang og brug dem aktivt – dette gør dem faktisk sundere