21/05/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Mason Pearson er den ultimative hårbørste

Mason Pearson børste

Find den helt rette hårbørste der vil kunne hjælpe med at give større sundhed for både hovedbund og hårstrå. Der findes forskellige typer af hårbørster fra Mason Pearson, så du kan finde den børste, der passer perfekt til dit hår. Det er uanset om dit hår er tyndt, tykt eller om du er barn eller voksen. En Mason Pearson børste kan gøre den helt store forskel for dit hårs sundhed. Find den børste der passer hos https://www.beautycos.dk/mason-pearson og mærk forskellen.  

Find den helt rette Mason Pearson børste  

Der findes 20 forskellige modeller af en Mason Pearson hårbørste, og derfor kan det måske virke lidt uoverskueligt at skulle finde frem til den børste, der passer dig. De forskellige børster er dog ret nemme at overskue, når først du har fundet systemet. Jo tykkere dit hår er, jo mere langhåret bør din børste være. Jo større tendens dit hår har til at filtre, jo stivere skal børstens strå være og jo tyndere dit hår er, jo blødere skal børstens vildsvinehår være. Dernæst skal du vælge størrelsen, stor eller lille, afhængigt af dine personlige præferencer.  

Derfor er en Mason Pearson børste helt unik  

Der findes ingen hårbørste, som den du kan få fra Mason Pearson. Her er der tale om en unik kombination af vildsvinehår og nylon. Det er en børste, der måske ikke lader til at være særlig robust sammenlignet med en plastikbørste, men tag ikke fejl af dens egenskaber. En Mason Pearson børste går i hovedbunden og øger blodgennemstrømningen der. Det er med til at mindske eventuelle skæl. Derudover vil vildsvinehårene trække fugt med ud i ethvert hårstrå, så det bibeholder en naturlig glans. Det betyder også, at du i virkeligheden kan vaske dit hår mindre, hvis du dagligt anvender en Mason Pearson hårbørste.  

Mason Pearson er genial om vinteren  

Kender du det, at dit hår bliver helt vildt elektrisk, når det bliver rigtig koldt i vejret? Det er den statiske elektricitet, der opstår som følge af et ændret tryk og fugtighed i vejret. Der er ikke noget mere irriterende, end når håret står ud til alle sidder og klæder sig til at dit tøj! Der findes flere muligheder for skrappe produkter, der kan afhjælpe problemet, men den helt oplagte, sunde og bæredygtige måde at komme elektrisk hår til livs, er ved at anvende en Mason Pearson børste. Kombinationen af vildsvinehåret, der aflader elektriciteten i dit hår og den faktor, at der trækkes fugt med ned gennem hårstråene, gør, at du kan klare hele vinteren uden hår med statisk elektricitet.  

Køb en Mason Pearson børste i gave  

Der er ikke den kvinde eller mand der vil blive kede af at få en Mason Pearson børste i gave. Det er en mulighed for at give en gave med mening og en gave der tæller. Med en Mason Pearson børste mindskes forbruget af shampoo og sundheden i håret forøges. Det er oplagt at finde en Mason Pearson børste til gave, for dem der i forvejen har alt.