19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Få dig en sjov ny hobby til hjernen denne sommer

hjernetræning

Mange mennesker har på et eller andet tidspunkt i livet en hobby. Nogle folk har livslange hobbyer, mens andre skifter mellem nogle forskellige, og flere folk har måske slet ingen hobby til fritiden. Det kan være godt og sundt at have en hobby, fordi den kan give et velfortjent pusterum i en ellers travl hverdag. Sommeren er en rigtig god tid til at finde sig en ny hobby, især hvis man har en god lang ferie. Find dig en hobby som gør noget godt for din hjerne, som for eksempel Rubik’s Cube og andre IQ-spil

Gør dagligdagen lidt sjovere med hjernespil

Det er sundt at udfordre hjernen en gang imellem. Få en pause fra dagligdagens normale rytme, og træn din hjerne med Rubik’s Cube, eller en anden form for spil til hjernen. Denne type spil er sjovt og sundt for hjernen, og det kan gavne folk i alle aldre. Rubik’s Cube kan styrke koncentrationsevnen, og derved hjælpe dig til at tænke hurtigere og mere logisk i dagligdagen. Der findes mange sjove spil til hjernen. Tag et kig hos en online shop i dag.

God ide med ekstra gadgets

Der findes mange sjove ekstra gadgets til hjernespillene. Køb rubiks cube timer her, og kig på de andre sjove former for tilbehør. En rubiks cube timer er et sjovt stykke tilbehør, der har forskellige funktioner, og fungerer som et stopur, som lader dig tage tid på hvor hurtigt du kan gennemføre en professorterning eller andet. En rubiks cube timer er udviklet til brug ved det såkaldte ’speedcubing,’ som er en form for sport til hjernen, hvor det handler om at gennemføre sin professorterning hurtigst muligt. 

Du tænker måske, at man lige så godt kan bruge stopursfunktionen på mobilen eller armbåndsuret, men der er god grund til at bruge en Rubiks Cube timer. Disse specialudviklede gadgets har fintfølende sensorer, som aktiverer ved den mindste berøring. På denne måde behøver du ikke at trykke start og stop på uret, men uret aktiveres og deaktiveres blot ved berøring. Denne form for tidtagning anvendes til officielle konkurrencer, og er derfor perfekte hvis du ønsker at blive hurtig til at gennemføre IQ-spil.

cube timer

Derfor er Rubik’s Cube og andre IQ-spil perfekte

IQ-spil er perfekte som hobby, fordi de giver dig noget sundt som du kan beskæftige dig med i fritiden. Mange mennesker bruger fritiden på at slappe af, og afslapning er også vigtigt. Det er dog også sundt at udfordre sig selv en gang imellem, og IQ-spil giver dig en sjov udfordring som træner hjernen. Ved at træne hjernen, kan du holde dig skarp igennem livet, og når du kan tænke hurtigt og logisk, bliver du også mere produktiv i hverdagen.

Lige meget om du er ung eller gammel, så kan du få en masse ud af at træne hjernen lidt en gang imellem. Find for eksempel Rubik’s Cubes i forskellige former, så du har lidt variation. På denne måde kan du også træne på forskellige niveauer, så du bliver endnu hurtigere til at gennemføre professorterninger. Brug en officiel Rubik’s Cube timer til at forbedre dine evner.