19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Hvorfor du skal købe en kørepose til din baby

kørepose

Måske står du som gravid og overvejer, hvad du skal have købt inden baby melder sin ankomst. Hvis det er tilfældet, så får du lidt hjælp her. Her kommer vi ind på hvorfor en kørepose er så uundværlig. Hvilke andre ting til køreturen er også vigtige at investere i inden baby kommer? Der er flere ting som kan være gode at have.

Køreposen og dens mange funktioner

Måske tænker du, hvorfor det er godt at købe en kørepose til din baby? En kørepose har utrolig mange funktioner. Først og fremmest holder den din baby varm i barnevognen. Hvad enten det er en våd efterårsdag eller en iskold vinterdag, vil en kørepose være det gode valg til en lur i barnevognen. Køreposer fås i mange forskellige modeller og materialer. Du kan købe nogle, hvor hele posen er designet i lammeuld. Andre køreposer har en bund af lammeuld og så dunfyld i resten. Ens for alle køreposer er, at der i dem alle er lavet klar til huller til fempunkts selen. Så du kan være helt tryg når barnet ligger i køreposen. De fleste køreposer har et langt liggemål, så barnet kan bruge den helt frem til 2-års alderen. Nogle køreposer kan også bruges i autostolen, hvilket er rigtig smart. En stor og tyk vinterjakke fylder ofte så meget, at selen ikke sidder forsvarligt. Med en kørepose kan selen komme indeni, så barnet er forsvarligt spændt fast. Mange køreposer har også den egenskab, at man kan udskifte fyldet, så det om vinteren er en tykkere dyne, der er i, mens man om sommeren kan bruge en luftigere og tyndere dyne.

kørepose

Ingen vogn, ingen kørepose

Det er selvsagt, at man skal have en barnevogn eller en klapvogn for at få fuldt udbytte af en kørepose. Der er mange ting der spiller ind, når man skal vælge barnevogn. Man skal overveje liggemål, netop så man sikrer sig, at køreposen med barn i, kan ligge der i fuldt mål. Man skal også overveje om man ønsker drejelige hjul eller ej. Skal det være letvægtsstel eller ej? Før man er helt klar til at trille med barnevognen, skal man også sørge for, at man har regnslag og eventuelt myggenet. Det er også en rigtig god ide, at tjekke om ens pusletaske enten kan hænge på styret eller puttes ned under vognen. En pusletaske er nemlig uundværlig, også på køreturen. Når barnet er ca. 7-10 måneder begynder det, at kunne få glæde af en klapvogn. Her kan din kørepose snildt følge med over. Den vil være velkendt for barnet, og lune det når kulden banker på. Ofte er klapvogne nemlig ikke ligeså godt isoleret som en barnevogn. Men du vil sikkert opleve, at dit barn vil elske at sidde lidt mere oprejst, og kunne følge med i alt det, der sker. Når barnet så bliver træt, kan det hvile sig i sin velkendte kørepose. Derfor er en kørepose en virkelig god investering, da den kan bruges i flere år. Ofte vil den også kunne gå i arv til søskende.