19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Keyhanger med tryk – et godt værktøj til orden og sammenhold

Keyhanger med tryk

Sæt dine egne og dine medarbejderes Id-kort og nøgler i ens keyhangere med tryk. Så får I et godt værktøj til orden. Du giver dine medarbejdere en mulighed for at holde styr på deres vigtige nøgler og Id-kort, så du slipper for nøgler der forsvinder, eller at bruge unødvendig tid på, at du og dine medarbejdere skal rode taske, pung eller lommer igennem, hver gang I skal fra en afdeling til en anden.

At I alle bærer en keyhanger med tryk, der kan være firmaets logo eller motto, kan skabe en bedre følelse af sammenhold blandt ansatte – men også øget tilhørsforhold til virksomheden. Det gælder både på arbejdspladsen internt, men også når virksomheden skal repræsenteres ud ad til, til for eksempel messer eller konferencer.

En god løsning med flere funktioner

En keyhanger har to gode funktioner, det kan bruges enten til nøgler eller til at bære et Id-kort. Ved at udstyre dine ansatte med en keyhanger med tryk, så giver du dem gode forudsætninger for både at holde styr på deres nøgler og/eller Id-kort.

En keyhanger er en fordelagtig løsning i forhold til, hvis dennes funktion er at skulle bære et Id-kort. For så har den der bærer den, et praktisk og synligt sted til sit Id-kort. Dette kan være en fordel i arbejdssammenhæng, hvor kortet har en adgangsgivende funktion. Så dine medarbejdere let kan bevæge sig rundt mellem forskellige afdelinger, uden hver gang at skulle bruge tid på at lede efter det i en taske, pung eller lomme.

Ovenstående giver naturligvis også god mening i forhold til, hvis keyhangeren funktion er at bære nøgler. Så slipper du for, at virksomheden mister nøgler. Du slipper også for, at der går unødvendig tid med at finde nøglen til virksomhedens systemer og døre mellem ansattes personlige nøgler. På samme måde slipper dine ansatte for at have uoverskueligt mange nøgler samlet i et bundt. I stedet har de en keyhanger med eksempelvis firmaets logo eller navn, hvori alle nøgler med en funktion i virksomheden er samlet.  

Ønsker du, at keyhangeren skal have endnu en funktion? Så kan du, ved at bestille en keyhanger med tryk, give den yderligere en funktion. Nemlig at den kan bære dit firmas logo og derved være en reklame, men også skabe en følelse af sammenhold blandt dine ansatte.

Et godt redskab til konferencer og messer

Når du til en messe eller konference er du og dine ansatte din virksomheds profil udadtil. Så handler det selvfølgelig om at præsentere dit produkt på en indbydende måde. Men det handler også om at give et godt indtryk, så din virksomhed virker professionel og ordentlig.

En af værktøjerne til at gøre dette kan være, at du og dine ansatte alle bærer en keyhanger med firmaets logo på og et Id-kort. På den måde sikrer du dig, at de, der besøger din messestand eller stand til en konference, ikke er i tvivl om, hvem de lige har snakket med og fra hvilket firma.