19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Indret flot med nødvendige items

kurv til vasketøj

Der er bare nogle ting til hjemmet, der er nødvendige, men man egentlig helst ville undvære i indretning. Ofte er det fordi, de ting kan være svære at integrere i indretning. Men her kommer en lille guide til at implementere dem i netop din indretning og samtidig gøre den personlig. Så skaber du nemlig et flot personligt hjem, der samtidig indeholder alle de praktiske og nødvendige ting.

Den uundgåelige vasketøjskurv

Vasketøjskurve er en nødvendig ting i hjemmet, men ofte er de bare i vejen. Hvad kan man gøre for at integrere dem i sin indretning af hjemmet? Først er det vigtigt at finde ud af, om vasketøjskurve skal stå i badeværelset, soveværelset eller i bryggerset.

Uanset hvor du vælger at indrette med vasketøjskurve, er det vigtigt, at de passer ind i stilen. Vasketøjskurve fås i et utal af materialer og størrelser. Har du en stringent nordisk stil, er vasketøjskurve i klare og enkle linjer et godt valg. Har du en mere romantisk eller sommerhusstil vil vasketøjskurve af flet eller andre naturmaterialer være et oplagt valg.

Man kan også overveje om vasketøjskurve med låg, vil være en god ide. Det kan være ret smart, da vasketøjet på den måde er gemt helt væk. På den måde vil vasketøjskurven være en flot del af hjemmet og vasketøjet ude af syne. Se de mange flotte muligheder på https://shop.badogfliser.dk/shop/vasketoejskurve-322c1.html.

mor der ordner vasketøj

Gem dine sko væk med stil

De fleste vil gerne have en ryddelig og pæn entre eller bryggers. I en familie er der mange sko og støvler at holde styr på, og det kan ofte ende i et stort rod. De gængse skohylder er efterhånden et levn fra fortiden. Gem skoene væk på en enkel og flot måde med et skoskab eller et møbel med skuffer. På den måde kan hvert familiemedlem have en skuffe eller et skab hver til netop deres sko.

Skoskabe fås i mange forskellige modeller og materialer. Lige nu er lyst eg et kæmpe hit i de fleste hjem. Men også skoskabe i sort eller hvid hitter i de danske hjem. Stil en vaske og lidt brugskunst ovenpå skoskabet, og hæng et billede op over. På den måde får du en super fin indretning der samtidig er praktisk.

Børnenes legetøj gemmes væk men er samtidig lige inden for rækkevidde

Har du børn, kender du helt sikkert til problematikken med legetøj i stuen, ja overalt. I stedet for at gøre det til et problem, så gem det væk med stil. Brug flotte kasser eller kurve og ryd hurtigt op. Børnene kan også nemt og hurtigt finde legetøjet frem på den måde. Det er ofte rart at have de mindre børn tæt på sig i de fælles rum i huset, og det kan nemt lade sig gøre.

Du skal blot overveje at investere i noget opbevaring til deres legetøj. Igen med denne lags items til hjemmet er det vigtigt med opbevaring, der passer i din stil. Vælg samme materialer eller farver, som du har i forvejen.