19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Skal du have installeret en ladestander til din elbil?

Ladestander til elbil

Vejen frem inden for bilverdenen er el og hybridbiler. I takt med at flere og flere går op i klimaet og ønsker at mindske deres CO2 aftryk, så vælger flere at gå over til mere miljørigtige biler. Dette gælder også biler som blot kører længere på literen eller på anden måde har et mindre udslip af CO2, men det gælder især inden for elbiler.

Bliv endnu gladere for din elbil med en ladestander derhjemme

Men for at hverdagen med en elbil skal fungere så kræver det at man har en ladestander til sin elbil. For det bliver hurtigt noget besværligt altid at skulle køre et andet sted hen for at få ladet sin bil. Især hvis man har en familie, så er der ofte mange fritidsaktiviteter og planer, der skal gå op med kørsel og opladning af bilen.

Så har du allerede en elbil eller overvejer du at få en, så har du også brug for en ladestander til elbil hjemme hos dig. Du vil helt sikkert blive glad for at have din egen ladestander.

En ladestander derhjemme kan spare dig penge

Grunden til at det kan være en rigtig god ide at få installeret en ladestander til elbil derhjemme, er at det simpelthen gør det meget nemmere at have en elbil, hvis den kan lades op ved dit eget hjem. For det går ikke helt lige så hurtigt med at lade en elbil op, som det gør at fylde en tankfuld benzin. Det vil sige, at du vil skulle bruge en masse tid, hvis du kun får din bil ladet op på offentlige ladestandere. Al den tid vil du spare og kunne bruge langt mere fornuftigt, hvis du blot kan lade bilen op når du er hjemme.

En ting er, at det er langt nemmere at kunne oplade sin bil derhjemme frem for på en offentlig ladestander, så er det tilmed ofte også billigere at lade bilen derhjemme. Du får også mulighed for at vælge, om du vil lade bilen på et tidspunkt hvor det er billigere at betale for el. Ofte er det eksempelvis billigere at bruge el efter kl 20 om aftenen. 

Hvilken ladestander skal du have?

Er du i tvivl om hvilken type ladestander du skal have installeret? Der findes nemlig forskellige typer af standere, samt forskellige fabrikanter der laver dem. For at finde frem til den helt rigtige ladestander, så er det en god ide først at tænke over, hvilke behov man har. Har I eksempelvis mere end en elbil og skal derfor have to standere? Eller kører du rigtig meget og har brug for, at ladestanderen kan lade bilen op så hurtigt som muligt?

Ofte kan det være nemmere at finde frem til den rigtige løsning ved at finde frem til en virksomhed der er specialiseret i at installere flere slags ladestandere. De vil kunne guide dig til at finde ud af, hvilke behov du har og dermed foreslå en god ladestander til netop dig.