21/05/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Tag et sabbatår i udlandet med Try Medics og udforsk din drømmeuddannelse 


Drømmer du om at blive læge, sygeplejeske, jordmorder eller andet indenfor den medicinske branche? Stræber du efter at hjælpe andre og opnå ny viden og kompetencer? Et sabbatår i udlandet med Try Medics giver dig mulighed for at være en del af den medicinske verden i en anderedes kultur. Ved at tage til enten Uganda eller Zanzibar kan du opnå kompetencer, som vil hjælpe dig gennem din videregående uddannelse. Få en oplevelse for livet sammen med Try Medics. 

Dette bør du overveje

Inden du tager afsted, skal du overveje, hvorfor du vil afsted. Denne form for rejse er beregnet til at forbedrede og forbedre de personer, som drømmer om at blive optaget på en medicinsk uddannelse, eller dem som allerede er i gang. Derfor burde dit mål være det samme.

Disse slags ture er for alle, som er flydt atten, og som har færdiggjort en gymnasial uddannelse. Sabbatår udlandet kan være overvældende. Søg derfor efter Try Medics og bliv bedre inden for dit ønskede område i den medicinske verden.   

Støtte hele vejen igennem

Selvom dette sabbatår i udlandet handler om at opnå nye kompetencer og viden samt skabe nye relationer, skal du vide, at du på intet tidspunkt kommer til at stå alene. Try Medics vil være din støtte før, under og efter din rejse. På den måde kan du sikre dig, at du får en god oplevelse.

Hvis du nogensinde mangler svar på nogle spørgsmål, kan du være sikker på at få den hjælp, du har behov for. På den måde kan du komme gennem dette forløb på en spændende og behagelig måde. Tøv ikke med at spørge til råds når du engang har booket dit sabbatår i udlandet.

Mød mennesker med samme interesser som dig

Når du rejser med Try Medics til enten Uganda eller Zanzibar, har du mulighed for at lære folk ligesom dig at kende. Du vil møde folk, som har samme drømme som dig indenfor medicinen. Dette kan også hjælpe dig med at forbedre dine kompetencer og hjælpe dig til at skabe ny viden. Ved at lære af folk omkring dig og lære fra dig, kan du forberede dig godt til din kommende hverdag indenfor medicinen. Derudover vil du møde uddannede folk indenfor din drømmebranche. På den måde kan du se hvordan deres hverdag forgår. og du kan hjælpe dem med at gøre en forskel på deres arbejdsplads.

Oplev en ny kultur

En af de meget spændende ting ved at rejse med Try Medics er også, at du vil komme i møde med en ny kultur, du muligvis ikke kender. I de afrikanske lande er de sjælende ligeså privilegeret som menneskerne i vesten. Derfor får du mulighed for at mærke deres hverdag og møde mennesker, som har brug for dig og din hjælp. Dette vil igen hjælpe dig med at blive en god fagperson. Derudover kan du skabe tætte relationer til folk, som du ikke ville have mødt derhjemme.