19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Lej et fadølsanlæg så du kan servere god øl

Lindr

De fleste mennesker kan nikke genkendende til, at den bedste øl på markedet er en der kommer direkte fra et fadølsanlæg. Det vil sige, at øllen bliver tappet direkte fra fadanlægget og kommer over i glasset, hvorved den er klar til servering. En fadøl har en lækker frisk smag og skummet er med til at sætte prikken over i’et. På værtshuse ser man ofte, at der er mange lindr taphaner bag disken, hvor du kan vælge forskellige slags øl. Det er altid godt med nogle valgmuligheder således, at du kan få lige præcis den øl som du godt kan lide. 

Det rette udstyr 

Lindr er et mærke som mange diskoteker har til deres fadølsanlæg. Lindr er et godt mærke, da hanerne er fremstillet i godt materiale, hvilket gør, at de kan klare lidt af hvert. Der skal meget til at hanerne lukker sig sammen eller er utætte, da de netop er fremstillet af god kvalitet. Der findes flere typer af lindr taphaner, så du kan finde en variant der passer til dit behov. Du kan f.eks. vælge haner med flere tappetårne således, at det er muligt at kunne servere flere slags øl for gæsterne. 

Det økonomiske aspekt  

Det er meget forskelligt hvad et lindr produkt koster, da det bl.a. kommer an på hvilken model du gerne vil have. Jo flere haner den har tilkoblet, jo dyrere vil den også være. Der er flere sider som sælger lindr produkter, så det kan være en god ide at sammenligne priser. På denne måde kan du blive klogere på hvad pris din ønskede taphane ligger til. Hvis du er i tvivl om et bestemt produkt er noget værd, så kan du altid læse anmeldelserne. Danskerne er gode til at give deres mening til kende på internettet, så du kan med garanti hurtigt finde ud af om taphanen er noget værd eller ej. 

Find ud af hvad du har brug for  

Der er mange mennesker som godt kan lide at leje fadølsanlæg til deres fester, da øl netop er bedst når det tappes direkte fra en hane. Du kan finde flere udlejningssteder der vil leje udstyret ud til dig. Det er en god ide at sammenligne priser samt finde ud af hvor mange tappetårne der skal bruges til formålet. Det kommer helt an på hvor stort et anlæg du skal have samt om der skal være forskellige typer af øl.  

Tilbehør til fadølsanlæg

Som tilbehør til lindr hanerne, er der mange som også køber en fadølskøler, så drikkevarerne kan holde sig kolde hele tiden. Det er forskelligt om denne del sælges separat eller som en del af et sæt. Dette er en vigtig parameter at holde øje med, så du er sikker på at have alle de relevante dele til festen. Et fadølsanlæg skal installeres således, at den rette mængde skum kommer med ud i glasset, når du skænker en fadøl. Hvis der f.eks. kommer for meget skum i forhold til øl, så kan dette altid blive reguleret. Der medfølger altid en vejledning så du kan kontrollere hvordan man får indstillet denne funktion korrekt.