19/08/2022

Online Nyheder

Online Nyheder

Vælg mellem forskellige typer hegn

mobilhegn

Du kan nemt leje mobilhegn til forskellige formål, både private, erhverv og foreninger kan leje hegn hvis der f.eks. er brug for at indhegne en byggeplads midlertidigt, opstille hegn til at holde styr på en kø, lukke af i en gård hvor der står varer og meget andet. Der findes forskellige typer mobilhegn til forskellige formål, herunder kan du læse lidt om hvilken type du kan få og hvad der bedst passer til dit formål. Et mobilhegn er altid nemt at flytte rundt på og kræver hverken en masse arbejde eller værktøj at stille op, det gør et mobilhegn simpelt og funktionelt.  

Lej et festivalhegn 

Er du med til at arrangere en festival, et marked eller et andet event hvor der skal være styr på hvem der har adgang til pladsen, så er et festival en god ide, og en nem løsning, udover til at indhegne selve pladsen kan du også bruge det til at adskille områder fra hinanden. F.eks. hvis der skal laves et afskærmet personaleområde, toiletområde eller andet du ønsker afskærmet. Til afskærmning kan man selvfølgelig også få hegnsdug der passer til mobilhegnet og som nemt kan sættes på med f.eks. strips- 

Mobilt byggepladshegn 

mobilhegn ser man ofte på byggepladser fordi det er hurtigt og nemt at sætte op, men også at ændre på, flytte, udvide og gøre mindre ved behov. Her skal der selvfølgelig bruges lidt mere værktøj til at sikre at ingen kan skille hegnet ad udefra, og der kan også lejes fag og sektioner med galvaniserede døre der kan låses af, så sikrer du at kun personer med nøgle har adgang. 

Cykelhegn 

Navnet cykelhegn kommer af at denne type hegn oftest bruges ved cykelløb for at adskille og beskytte både cykelryttere og publikum, dog er der også mange der kalder det et publikumshegn.  

Den store fordel ved hegnet er at det er robust samtidig med at det ikke vejer ret meget, og derfor er det ideelt til at stille op til at holde folk adskilt ved f.eks. koncerter, i lange køer, ved scener osv.  

Denne type hegn bruges af og til også på byggepladser for at markere gangstier, så gående personer holdes væk fra kørende maskineri og andre farlige områder. 

Når det skal se flot ud 

Skal du holde et arrangement hvor du gerne vil have et lidt mere elegant look end det typiske mobilhegn så er det også flere muligheder.  

F.eks. kan du leje VIP standere, dem du kender hvor der hænger et rødt tov mellem hver stander, typisk omkranser de en rød løber. Disse fås i både guld, hvid eller med lys i. De ser flotte ud både til indgangen men kan også bruges til særlig afspærring af et eksklusivt område. 

Du kan også leje nogle mere galante og flotte hvide stakitter som du kan sætte op hvis du holder en fest i et telt, hvor du f.eks. ønsker at lave et terrasse lignende område udenfor hvor folk f.eks. kan ryge.